LANDSKAPS 

PAVILJONG

Facing the sunset, Landskap Paviljong is a place to enjoy the surrounding open views and to gather together near the campsite.

-2015

 

 

It provides lots of places for a group to sit (including a swing) amongst what is otherwise uneven terrain with long grasses. By climbing the ladder you can reach the upper deck, perfect for a look-out or sunbathing spot under the sky. Throughout the day, the fabric screens become animated by the movement of sun and shadows of the structure beyond. The pavilion was constructed from a mixture of standard timber sections as well as half-round trunks and wooden pallets found locally.

 

By: Chloë Leen of PUP Architects

PUParchitects.com

 

 

 

  • FF
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 DESIGNERS ON HOLIDAY ALL RIGHTS RESERVED